Τα νέα μας

Η Natura Pharm στο 6ο Day Run!

Για 6η συνεχόμενη χρονιά η Natura Pharm, με μεγάλη χαρά υποστηρίζει τη διοργάνωση του δρομέα και συνεργάτη Στάθη Κιουλαφή.Στο 6ο Day Run, τον αγώνα δρόμου 10 χλμ περιοχών Δάφνης και Υμηττού, μέρος του ποσού για τις ανάγκες του αγώνα καλύπτονται από την εταιρεία μας.

Σας παραθέτουμε τα λόγια του Στάθη, για τον αγώνα του…

Αγαπητοί δρομείς, η αγάπη μου για το τρέξιμο και τον αθλητισμό και η θετική σας ανταπόκριση στο Day Run με κάνει για 6η συνεχόμενη χρονιά να θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στη διοργάνωση του 6ου Day Run, ώστε όλοι εσείς που θα συμμετάσχετε σε αυτό να λάβετε στην ουσία μέρος σε ένα αθλητικό γεγονός. Αυτό θα έχει δηλαδή, και πολιτιστικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα. Σας καλώ όλους να τρέξετε μαζί μας την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015.

Και λίγα λόγια για τους υποστηρικτές του…

Σας ευχαριστώ που με την χορηγία σας συμβάλετε και αυτή τη χρονιά, ώστε να γίνει μία άρτια και σωστή διοργάνωση με στόχο και σκοπό την ένωση πολλών ανθρώπων για ένα υγιή Αθλητισμό, για το Πολιτισμό, τον Ανθρωπισμό και την Ελληνική Παράδοση.

Στάθη, η Natura Pharm σου εύχεται καλή επιτυχία στην φετινή διοργάνωση σου !

Go down Go Check More Close Document Search
Facebook Instagram Twitter Tumblr YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email Tik Tok