Κατηγορία:

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Προτεινόμενα προϊόντα:

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Έχετε καλλυντικά που δεν τα χρησιμοποιείτε πια; Πριν τα πετάξετε, σκεφτείτε το καλά και δώστε τους μια δεύτερη ευκαιρία!

 

Κοντίσιονερ μαλλιών που σας περίσσεψε… ; Κρέμα ξυρίσματος!

Η λιπαρή και παχύρρευστη υφή του κοντίσιονερ το καθιστά μια πολύ καλή κρέμα ξυρίσματος που προστατεύει και μαλακώνει την επιδερμίδα ώστε να μην υπαρχει κίνδυνος τραυματισμού από το ξυράφι. Απλώνετε μια μεγάλη ποσότητα στην περιοχή που θέλετε να αποτριχώσετε, ξεπλένεστε με νερό και ξυρίζεστε!

 

Απολεπιστικό σώματος που βαρεθήκατε… ; Απολέπιση πελμάτων!

Χρησιμοποιείστε το απολεπιστικό του σώματος σας και στα πέλματα. Αφού αφήσετε τα πόδια σας για μερικά λεπτά σε λεκάνη με ζεστό νερό, ώστε να μαλακώσει η επιδερμίδα, απλώνετε αρκετή ποσότητα απολεπιστικού προϊόντος και κάνετε απαλό μασάζ στα πέλματα και τις πατούσες. Αφού ξεπλύνετε και στεγνώσετε τα πόδια σας, μην παραλείψετε να απλώσετε μια ενυδατική κρέμα!

 

Ενυδατική κρέμα σώματος… ; Και κρέμα για τα πετσάκια!

Ειδικά οι παχύρρευστες ενυδατικές κρέμες για το σώμα μπορεί να μην μας αρέσουν πολύ γιατί αφήνουν αρκετά λιπαρή την επιδερμίδα αλλά είναι πραγματικά εξαιρετικές για τα νύχια και τα πετσάκια! Απλώστε μια μικρή ποσότητα στα χέρια, κάνοντας απαλό μασάζ στα νύχια και τις παρανυχίδες.

 

 

Πηγή άρθρου: περιοδικό Αρμονία

reuse_logo

Leave a Reply