Κατηγορία:

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Προτεινόμενα προϊόντα:

GEHWOL

Περισσότερες πληροφορίες:

 

Συμβουλές για τη σωστή εφαρμογή των παπουτσιών απ την Natura Pharm…

 

  • Να αναζητάτε επαγγελματική συμβουλή όταν αγοράζετε παπούτσια και να φροντίζετε να παίρνει τις μετρήσεις του ποδιού σας κάποιος επαγγελματίας.

 

  • Αν δεν μπορείτε να βρείτε παπούτσια που να σας εφαρμόζουν σωστά στα έτοιμα υποδήματα των καταστημάτων, τότε μπορεί να σας βοηθήσει η κατασκευή υποδημάτων κατά παραγγελία. Σε κάθε περίπτωση, τα παπούτσια θα πρέπει να εφαρμόζουν σωστά στα πόδια σας από την αρχή και να μην τα πιέζουν.

 

  • Τα δάκτυλα των ποδιών χρειάζονται χώρο για να εκτείνονται. Συνεπώς, τα παπούτσια σας θα πρέπει να είναι μεγαλύτερα σε μήκος από το πόδι/το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού σας κατά περίπου το πλάτος του αντίχειρά σας. Στα ψηλοτάκουνα παπούτσια, η έκταση των δακτύλων κατά τη βάδιση είναι μικρότερη επομένως και ο απαιτούμενος χώρος είναι αντίστοιχα μικρότερος.

 

  • Τα παπούτσια που είναι υπερβολικά μεγάλα σε μήκος κάνουν επίσης ζημιά, επειδή το πόδι γλιστράει μέσα σε αυτά και καταπονείται. Να φοράτε τα μοντέρνα παπούτσια, π.χ. γόβες, μόνο για λίγες ώρες. Το ιδανικό θα ήταν να φοράτε διαφορετικό ύψος τακουνιού από μέρα σε μέρα.

 

  • Επίσης, προσπαθήστε να περπατάτε ξυπόλητοι όσο το δυνατόν συχνότερα.
FIT_SHOES

Leave a Reply