Τα αντισηπτικά, το συστηματικό πλύσιμο των χεριών και οι νέες συνθήκες ζωής που αντιμετωπίζουμε, απειλούν την ισορροπία του δέρματος, ειδικά στα άκρα μας που είναι πιο εκτεθειμένα. Η Gehwol, απαντώντας στο αίτημα των καταναλωτών για αποτελεσματική προληπτική φροντίδα και για περιποίηση του ταλαιπωρημένου δέρματος, συνδυάζει για πρώτη φορά την τεχνογνωσία δύο brands- Gehwol και Gerlasan- στη νέα σειρά Balance. Τα προϊόντα της νέας σειράς αξιοποιούν την εμπειρία και τη γνώση δεκαετιών, για να δημιουργήσουν μια ασπίδα προστασίας του δέρματος, μέσα από την ενίσχυση του μικροβιώματος, διασφαλίζοντας έτσι την ισορροπία και επομένως, την υγεία.

Το μικροβίωμα είναι ένα αόρατο στρώμα από μικροοργανισμούς (βακτήρια, μύκητες και ιούς) που εκτείνεται σε όλο μας το δέρμα και το προφυλάσσει από επιθέσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος που ευθύνονται για την ξηρότητα, τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς. Το συχνό πλύσιμο των χεριών, τα συστατικά των αντισηπτικών αλλά και η πλημμελής φροντίδα, αποδυναμώνουν τον επιδερμιδικό φραγμό, αφήνοντας τελικά το δέρμα εκτεθειμένο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, τόσο προληπτικά, όσο και θεραπευτικά, είναι να επικεντρωθούμε στην ενίσχυση του μικροβιώματος, ώστε να παραμένει αποτελεσματικό ακόμη και σε ακραίες συνθήκες. Αυτό ακριβώς σχεδιάστηκε να κάνει η νέα σειρά Balance.

Τα δύο νέα προϊόντα, Gerlasan Balance Hand Cream και Gehwol Balance Foot Cream, βασίζονται στον συνδυασμό τριών εξαιρετικά αποτελεσματικών συστατικών:

  • της προβιοτικής ουσίας Biotilys, που επαναφέρει την ισορροπία του μικροβιώματος,
  • του εκχυλίσματος λευκού τσαγιού, το οποίο περιορίζει την απώλεια ύδατος από το δέρμα και παράλληλα ενυδατώνει και
  • του σησαμέλαιου, που ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος.

Εκτός από εξειδικευμένη και ελεγμένη από δερματολόγους, η νέα σειρά Balance είναι Vegan, χωρίς PEG και Parabens, φιλική προς το περιβάλλον και κατάλληλη για χρήση ακόμη και από διαβητικούς. Δηλαδή, μια νέα και «ισορροπημένη» πρόταση για την περιποίηση και την προστασία των άκρων, προσαρμοσμένη ακριβώς σε αυτό που χρειαζόμαστε σήμερα.