Κατηγορία:

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Προτεινόμενα προϊόντα:

Gehwol

Περισσότερες πληροφορίες:

Αντιπιεστική Προστασία

Οι αστροναύτες περιγράφουν την έλλειψη βαρύτητας ως μια μοναδική εμπειρία. Παρότι δεν εκμηδενίζουν τη βαρύτητα, ωστόσο υπάρχουν αποτελεσματικά βοηθήματα που απαλλάσσουν τα πέλματα των ποδιών από το βαρύ φορτίο τους και ανακουφίζουν τα βαριά, κουρασμένα πόδια. Το μυστικό της επιτυχίας τους ονομάζεται πολυμερής γέλη.

Το ξέρατε ότι τα ψηλοτάκουνα μπορεί μεν να δείχνουν πιο αδύνατα τα πόδια, αλλά συχνά προκαλούν διαταραχές των ποδιών; Αρκεί ένα τακούνι μόλις 7,5 εκατοστών για να επιβαρύνει το ευαίσθητο πρόσθιο πόδι με το 75% του βάρους όλου του σώματος. Αυτή η δοκιμασία κόπωσης γίνεται γρήγορα μια επώδυνη υπόθεση με άσχημες συνέπειες. Όταν η στατική του ποδιού χάνει το σταθερό τυπικό σχήμα της, τότε το πόδι απειλείται με διαταραχές όπως πλατυποδία, κάμψη του ποδιού και πτώση ποδικής καμάρας.

Για να μη συμβεί αυτό, θα πρέπει αμέσως μόλις εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια πόνου να ανακουφίσετε αποτελεσματικά το πρόσθιο πόδι από την πίεση. Οι ειδικοί στη φροντίδα των ποδιών έχουν τα κατάλληλα προϊόντα για να το επιτύχετε αυτό. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε το καταλληλότερο προϊόν για το πρόβλημά σας.

gravity

Leave a Reply