Ποδόλουτρα: Aπόλαυση που ευεργετεί τα πόδια σας αλλά και όλο το σώμα !

Τα ποδόλουτρα είναι ένα δώρο για τα κουρασμένα σας πόδια αφού έχουν χαλαρωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Αναζωογονούν, φρεσκάρουν και καθαρίζουν τα πόδια και έχουν θετικά αποτελέσματα σε ολόκληρο το σώμα. Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και αποτελούν μία δοκιμασμένη μέθοδο καταπολέμησης της εξάπλωσης του αισθήματος ψυχρότητας. Τα συστατικά που συνθέτουν το ποδόλουτρο και η θερμοκρασία στην οποία χρησιμοποιείται μπορούν να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα.

Διαλύστε το κατάλληλο, για την περίπτωσή σας, ποδόλουτρο GEHWOL στο νερό και απολαύστε….

Χρήσιμες Συμβουλές

thumb_gehwol_6285_fin(1)

Επιλέξτε το κατάλληλο ποδόλουτρο GEHWOL, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας και γενικότερα με βάση το πρόβλημα το οποίο επιθυμείτε να αντιμετωπίσετε. Απαλή εντριβή με βούρτσα κάτω από το νερό ενισχύει την ευεργετική δράση του ποδόλουτρου.

Χαρίστε απαλότητα στο δέρμα των ποδιών σας με τακτικά ποδόλουτρα. Μαλακώνουν τις σκληρύνσεις και διατηρούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Ιδιαίτερα μαλακτικά είναι τα κρεμώδη ποδόλουτρα.

Καθαρίστε σε βάθος το δέρμα των ποδιών & απαλλαχθείτε από την κακοσμία. Τα ποδόλουτρα καθαρίζουν αποτελεσματικά το δέρμα των ποδιών βαθιά στους πόρους, εμποδίζουν την υπερβολική εφίδρωση και κατά συνέπεια την κακοσμία.

Βελτιώστε την κυκλοφορία του αίματος. Τα ποδόλουτρα ενεργοποιούν τα κουρασμένα πόδια και τονώνουν την κυκλοφορία. Ιδιαίτερα τονωτικά είναι τα ποδόλουτρα κυμαινόμενης θερμοκρασίας. Γεμίστε ένα δοχείο με ζεστό νερό –περίπου 38°C και ένα άλλο με κρύο – στους 18°C περίπου. Τοποθετήστε τα πόδια σας στο ζεστό νερό για 5 λεπτά και στη συνέχεια στο κρύο για 10-15 δευτερόλεπτα. Κάντε εναλλαγές μεταξύ ζεστού και κρύου νερού και ολοκληρώστε την περιποίηση με ένα κρύο ντους.

Ανακουφιστείτε από πονοκεφάλους και κόπωση. Τα φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων και τα αιθέρια έλαια που περιέχουν τα ποδόλουτρα GEHWOL πλημμυρίζουν τις αισθήσεις και σας προσφέρουν μια ευχάριστη αίσθηση χαλάρωσης σε όλο το σώμα, ανακουφίζοντας από την κούραση. Τα ποδόλουτρα έχουν ανακλαστικές επιδράσεις σε όλο το σώμα μέσω των ανακλαστικών ζωνών.

Απαλλαγείτε από το δυσάρεστο αίσθημα των κρύων ποδιών. Αν ταλαιπωρείστε από κρύα πόδια (ειδικά την περίοδο του χειμώνα) επιλέξτε ένα ποδόλουτρο με αυξανόμενη θερμοκρασία: Γεμίστε ένα δοχείο περίπου μέχρι το μέσο της γάμπας σας με ζεστό νερό, σε θερμοκρασία 36°C – 38°C. Προσθέστε το Θερμαντικό ποδόλουτρο της GEHWOL που περιέχει ειδικό συνδυασμό συστατικών, και αφήστε τα πόδια σας στο νερό για 10 με 15 λεπτά. Μια ευχάριστη αίσθηση ζεστασιάς θα αγκαλιάσει τα πόδια σας και στη συνέχεια όλο σας το σώμα!

Ανακουφίστε τα πόδια σας από τους κιρσούς και την φλόγωση. Τα κρύα ποδόλουτρα, είναι ιδανικά για πόδια που καίνε ή για πόδια που είναι πολύ κρύα. Χρησιμοποιήστε κρύο νερό ως το μέσο της γάμπας και ένα από τα ποδόλουτρα της GEHWOL. Αφήστε τα πόδια σας για 2 λεπτά.

Απαραίτητο μετά το ποδόλουτρο: απλώστε μια πλούσια ενυδατική κρέμα GEHWOL. Το ποδόλουτρο προετοιμάζει με τον καλύτερο τρόπο το δέρμα για την ενυδάτωση, αφού το μαλακώνει και το καθαρίζει σε βάθος, αφήνοντας να διεισδύσουν τα περιποιητικά συστατικά της κρέμας.

Συμβουλές για διαβητικούς

Το ποδόλουτρο δεν θα πρέπει να διαρκεί πάνω από 3 λεπτά. Ιδανική θερμοκρασία νερού περίπου 30°C- 35°C. Μην παρασυρθείτε από τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία των προϊόντων, καθώς τα δικά σας άκρα χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας. Ελέγχετε τη θερμοκρασία του νερού με ένα θερμόμετρο.

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν αντιμετωπίζετε αγγειακές, κυκλοφορικές παθήσεις ή καρδιαγγειακά προβλήματα. Είναι ασφαλέστερο να βεβαιωθείτε από το γιατρό σας ποιός τύπος ποδόλουτρου είναι κατάλληλος για εσάς.