Natura Pharm – Προφίλ

thumb_podia-0489(1)Η Natura Pharm ξεκίνησε ως μια εταιρεία συνδεδεμένη με την υγεία των ποδιών. Σήμερα με όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία των 25 χρόνων, διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της λανσάροντας καινοτόμα δερμοκαλλυντικά προϊόντα περιποίησης χεριών, σώματος και προσώπου.

Η Φιλοσοφία μας

Αμφισβητούμε συνεχώς ότι έχουμε πετύχει εστιαζόμενοι εκ νέου στον προβληματισμό και στη δημιουργική διάθεση.

Το Όραμά μας

Να ανοίγουμε νέους δρόμους στον κλάδο μας, θέτοντας πάντα υψηλότερους στόχους τόσο για εμάς όσο και για τον ανταγωνισμό.

Οι Αξίες μας

 • Προσήλωση στις ανάγκες και την εξυπηρέτηση των πελατών
 • Ακεραιότητα και διαφάνεια στις συνεργασίες μας
 • Αξιοκρατία στις επιλογές μας
 • Ποιότητα και καινοτομίες στα προϊόντα που διακινούμε.
 • Προστασία του περιβάλλοντος

Η Αποστολή μας

Η παροχή αξιόπιστων και καινοτόμων προϊόντων που προάγουν την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων που τα χρησιμοποιούν.

Σκοπός μας

Να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την βελτίωση της ποιότητας των ανθρώπων και του περιβάλλοντος.

Ιστορικό…

Η εταιρία NATURA PHARM Μον. ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1992 από τον φαρμακοποιό Γεώργιο Παπαδημητρόπουλο με πεδίο δράσης την εισαγωγή και προώθηση δερμοκαλλυντικών προϊόντωνΑνταποκρινόμενη στις ανάγκες της σύγχρονης ποδολογίας δίνει έμφαση στον τομέα της περιποίησης ποδιών, εστιάζοντας τη δράση της από το 1994 στο χώρο της επαγγελματικής ποδολογίας και ποδοαισθητικής, όπου και αρχίζει να εισάγει και να διακινεί στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα περιποίησης ποδιών GEHWOL και τον ποδολογικό εξοπλισμό Gerlach Tecknik. Το 2008 αποφασίζει να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της και αναλαμβάνει την εισαγωγή και διάθεση στην Ελλάδα ενός εκ των κορυφαίων οίκων επαγγελματικού ποδολογικού εξοπλισμού της Ευρώπης, του Ολλανδικού οίκου BENTLON. Καθώς ο χώρος του σύγχρονου επαγγελματία ποδοαισθητικού, ποδολόγου αλλά και αισθητικού αναπτύσσεται συνεχώς και απαιτεί εξειδικευμένα προϊόντα, η Natura Pharm επενδύει στην εισαγωγή του απολυμαντικού & καθαριστικού υγρού Barbicide, προϊόν εξειδικευμένο και πρωτοπόρο, του Αμερικανικού οίκου Renscene. Σήμερα κατέχει μια από τις υψηλότερες θέσεις στην ελληνική αγορά, αποτελώντας εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας σε ότι αφορά την διάθεση προϊόντων που ανακουφίζουν από τα προβλήματα των ποδιών. Γι αυτό και πραγματοποιεί ακόμα ένα μεγάλο βήμα, προωθώντας από τον Απρίλιο του 2010 στα φαρμακεία την αποκλειστικά δική της σειρά Podia, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας και μεγάλης αποτελεσματικότητας, εγγυημένα από την Natura Pharm. 

H Natura Pharm έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και είναι πιστοποιημένη με το πρόγραμμα ISO 9001:2015

tuv_hellas_iso9001

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

 • Με το όρο Ποιότητα στην εταιρεία NATURA PHARM ΕΠΕ εννοείται ότι οι υπηρεσίες που παρέχει στο Εμπόριο Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων (Εργαλεία και Εξοπλισμός για την Περιποίηση Χεριών και Ποδιών), Εμπόριο Καλλυντικών Προϊόντων Περιποίησης Χεριών και Προϊόντων Περιποίησης Ποδιών και στη Διαχείρηση Σχεδιασμού και Παραγωγής Καλλυντικών Ποδιών, καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών όπως αυτές έχουν τεθεί βάσει συμφωνημένων προδιαγραφών αλλά και τις προδιαγραφές της ίδιας της εταιρείας.
 • Η Διοίκηση ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ για την Πολιτική Ποιότητας, την οποία και ΔΙΑΔΙΔΕΙ σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Εξασφαλίζει δε τη δέσμευση αυτή, καλλιεργώντας το πνεύμα της συνολικής και συλλογικής προσπάθειας σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας και διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα μέσα, ώστε όλοι να τηρούν την Πολιτική Ποιότητας και να προωθούν κάθε ενέργεια που διαρκώς προάγει και βελτιώνει την ποιότητα.
 • Η Πολιτική Ποιότητας, οι αντικειμενικοί και εφικτοί σκοποί για την ποιότητα, οι δείκτες μέτρησης των σκοπών για την ποιότητα και γενικότερα η συνεχιζόμενη καταλληλότητα, επάρκεια και αποτελεσματικότητα του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ανασκοπούνται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

Στα πλαίσια αυτής της Πολιτικής Ποιότητας η Διοίκηση έχει θέσει αντικειμενικούς σκοπούς για την Ποιότητα, που περιγράφονται ακολούθως:

 1. Υψηλή Ικανοποίηση Πελατών
 2. Αύξηση κερδοφορίας
 3. Συνέπεια ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών και τον χρόνο εκτέλεσης των έργων
 4. Διαφήμιση της εταιρείας
 5. Ικανότητα Εργαζομένων – Αξιοποίηση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού
 6. Διαρκής βελτίωση του τρόπου οργάνωσης και λειτουργίας της εταιρείας σύμφωνα με το ΣΔΠ και η αποτελεσματική εφαρμογή & αποδοτικότητα του
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Δημοσιευμένοι Ισολογισμοί

Ισολογισμός 2012 – Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε εδώ
Ισολογισμός 2013 – Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε εδώ

Ισολογισμός 2014 – Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε εδώ