Ορθονυχία / Προσθετική νυχιών

Προσθετική νυχιών με υλικό νυχιών GEHWOL

Η ενίσχυση του νυχιού ή η τοποθέτηση προστατευτικής προσθετικής νυχιών είναι σκόπιμη σε διάφορες περιπτώσεις όπως:

  • υποκατάσταση των τμημάτων του νυχιού που έχουν απομακρυνθεί με φρέζα μετά από θεραπεία μυκητίασης με χρήση εργαλείων.
  • μετά από την απομάκρυνση κάλων κάτω από το νύχι.
  • σε εύθραυστα νύχια, νύχια που ξεφλουδίζουν ή έχουν αιχμηρά άκρα ή σε λεπτά νύχια.
  • σε πολύ κοντά ή τραυματισμένα νύχια.
  • σε παραμορφωμένα νύχια.

Η προσθετική με υλικό νυχιών GEHWOL γίνεται εύκολα και χωρίς τη χρήση γύψινων μοντέλων. Το ελαστικό υλικό, το οποίο αναπνέει, προστατεύει το νύχι από μηχανικές επιδράσεις. Τα ενσωματωμένα απολυμαντικά μέσα εμποδίζουν το σχηματισμό φλεγμονών και την ανάπτυξη μυκήτων. Με το υλικό νυχιών GEHWOL δημιουργείται ένα αισθητικά άψογα και οπτικά «κανονικό» νύχι, το οποίο αναπτύσσεται μαζί με το πραγματικό και το οποίο μπορεί κανείς να το κόβει, να το λιμάρει, να το περιποιείται και να το βάφει όπως θέλει.

Με τη συμπλήρωση των τμημάτων των νυχιών που λείπουν αποφεύγεται η παραμόρφωση της βάσης του νυχιού και του ίδιου του νυχιού, καθώς επίσης σταθεροποιείται η κατάσταση του υπόλοιπου νυχιού. Συνεπώς οι συνεπαγόμενες βλάβες, όπως π.χ. προβλήματα ανάπτυξης του νυχιού λόγω των πρησμένων άκρων του ή σκληρύνσεων στη βάση του νυχιού, αποτρέπονται. Έτσι,το νύχι αναπτύσσεται χωρίς πρόβλημα.

Αποθεραπεία: Προκειμένου να προστατευθούν από μυκητιάσεις και εκείνα τα τμήματα του νυχιού, τα οποία δεν είναι καλυμμένα με υλικό νυχιού, συνιστάται η καθημερινή χρήση της προστατευτικής κρέμας ή του προστατευτικού λαδιού GEHWOL med για τα νύχια και το δέρμα. Και τα δύο προϊόντα προσφέρουν αντιμυκητιασική προστασία και φροντίζουν για υγιή, ελαστικά νύχια.